Sıkça Sorulan Sorular

Kösele; doğal deri özelliğine sahip olup doğal yapıları nedeniyle gözeneklere sahiptirler. Bu sebeple kösele tabanlı ayakkabılar kuru havalarda yada kapalı alanlarda  kullanıma uygun olup, nefes alma özelliğine sahiptir. Dolayısı ile ıslak zeminlerde kullanıldığında tabanlarda önce erime, daha sonra delinme ve kırılmalar meydana gelecektir.Kösele taban botlarınızı bu özeliklerini dikkate alarak kullanmanız gerekmektedir.
Tüm üretimimizde %100 hakiki dana derisi ve astarı kullanmaktayız.Deriler doğal yapıları nedeniyle lifleri hidrofobik (emici) yüzeylere ve gözeneklere sahiptirler. Bu özelliklerinden dolayı derinin su ile temasında deri üzerinde ıslanma başlar. Temas süreklilik gösterirse su çeker. Yani; tüm deri ayakkabılar, yağmur ve kar suyunu (veya yoldaki göletlerdeki suyu) çekebilir.Müşterilerimize su çekme durumunun üretim hatasından kaynaklanmadığını ve bu özelliği dikkate alarak kullanmalarını önermekteyiz.
Deri çatlamalarının sebebi; ayakkabıların bir süre kullanımından sonra boya ve temizlik bakım ihtiyacının doğması ve buna bağlı olarak ayakkabının derisinin rengine ve cinsine uygun boya ve malzemelerle bakım ihtiyacı giderilmemesi, kalitesiz boya ve deri cinsine uygun olmayan malzeme kullanımı deri üzerinde çatlamalara neden olmaktadır.Almış olduğunuz bot ve ayakkabılarımızın bakımının düzenli aralıklarla yapılmasını tavsiye etmekteyiz.
Tüm ürünlerimizde 1.sınıf ve %100 hakiki dana derisi ve astarı kullanmaktayız.Ucuz deri (Domuz Derisi)kesinlikle kullanılmamaktadır.Deri tedarikçilerimizden düzenli rapor alınmaktadır.
Ayak ölçüsü alımında yardımcı olacak videomuzu izleyip ölçüm tablomuzdan ayak numarınızı öğrenebilirsniz.

Online Katalog

Ürünlerimize ait ürün katalogumuzu incelemek ister misiniz?

Katalogumuzu incelemek için tıklayınız.