Değişim ve İade Prosedürü

Tam ortopedik ayakkabı ve bot kişinin ayak yapısına uygun yapılması ve uzman görüşü  alınarak, tercih edilmesi gerekmektedir.

BEDİ Ortopedik Ayakkabı ,Ortopedik Bot,Ortez ayakkabısı,AFOlu bot ve Dennis Brown botlarımızdan memnun kalacağınızdan eminiz. Buna rağmen ürünle ilgili her hangi bir memnuniyetsizliğiniz olması durumda lütfen bize (e-mail, whatsapp numarası,işyeri telefonu aracılığıyla) ulaşınız. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız…

Satın almış olduğunuz ürün %100 El yapımı ve 1. Sınıf hakiki dana derisi ve astarı kullanılarak üretilmiş özel bir üründür. Her biri elde tek tek üretildiğinden ayakkabı tekleri arasında minimal işçilik-dikiş farkları gözlenebilir.

- Ürün siparişi verirken sitemizde ürün sayfasında yer alan ölçü tablosunu kullanmanızı, sorularınız için ise  bize (e-mail, whatsapp numarası, işyeri telefonu aracılığıyla) ürün siparişi vermenizi öneriyoruz. Ölçü tablosuna göre verilen siparişlerde ayak numarası konusunda her hangi bir problem yaşanması minimize edilebilmektedir.

- Ürünlerinizin değişimi için yasal süre 30 gün, iadeleriniz için yasal süre ise 15 gündür.

- Alıcı değişim ve iadelerde kendisine ait kargo gönderim bedelini karşılamakla yükümlüdür.

- Değişimler hazır stok mevcut ürünlerle yapılmaktadır. Stokta olmayan bir ürünle değişim talebi olması durumunda, oluşacak fark ücretinin Anka ortopedi’ye ait banka hesaplarına yatırılması ardından kişiye özel üretim yapılabilmektedir.

- Yurtdışı gönderimlerde değişim ve iade kabul edilmemektedir

- Kişiye özel üretilen siparişlerde “Cayma Hakkı Kullanılmayacak Ürünler “ kapsamında değişim ve iade kabul edilmemektedir.

- Tüm değişim ve iadelerde, ürün; yeni, kullanılmamış, ambalaj ve etiketleri ile beraber faturalı olarak; Anka Cad Cam Medikal Ayakkabı San. Ve Tic. Ltd Sti.Kiremitocağı mah İstanbul cad no:137/A Düzce adresine peşin kargo ödemeli olarak gönderilmelidir.

- Değişim/iade yapmak istediğiniz ürün, bize ulaştıktan sonra gerekli kontroller yapılarak değişim için istenilen ürün tarafınıza satıcı ödemeli olarak kargo yapılacak ya da iade talebinizde iade bedeli tarafınıza gönderilecektir.

- Gönderilen değişim ürününün içine, değişiklik yapılması istenen beden ve model kodunun not olarak yazılması gerekmektedir.

 

DEĞİŞİM VE İADE ADRESİMİZ:

ANKA CAD CAM MEDİKAL AYAKKABI SAN VE TİC LTD ŞTİ

KİREMİTOCAĞI MAH İSTANBUL CAD NO:137/A DÜZCE

Online Katalog

Ürünlerimize ait ürün katalogumuzu incelemek ister misiniz?

Katalogumuzu incelemek için tıklayınız.